søndag 24. juni 2007

Team NESTOR klar for opptur....

Før Aurskog Høland rally var det utrolig hektisk. Vi hadde mye problemer etter girkassehavariet og det var ett hektisk siste døgnet før vi dro oppover til rally'et. Vi hadde girkassa ute og i deler 2 ganger og skrudde sammenhengende i 20 timer før vi endellig hadde alt i boks og klare.

Desverre skulle det gå slik at det oppstod ett nytt teknisk problem som satte oss ut av spill etter 2 SS'er på Aurskog Høland. Vi var veldig nedfor da vi før start på SS 3 forstod at vi ikke ville kunne komme til mål denne gangen heller. Olja rant av girkassen og det var ikke noe vi kunne gjøre med. Frem til da hadde bilen fungert meget bra og vi fikk en relativt god tid på SS2.

Vi forsøkte oss også på å lage noter på egen hånd denne gangen, noe vi var meget tilfreds med. Vi fikk fort en fin rytme på skrivingen og det lille vi fikk testet på SS'en virket meget tilfredsstillende. Så nå fremover produseres alle noter selv.

Nå har det gått noen uker og vi har gått grundig over bilen. Den er i tipp topp stand og alt ligger nå til rette for ett nytt løp. Vi er påmeldt Rally Trøndelag og skal der vise alle hva både vi og Clio'n er god for. Selv om NM sammendraget er kjørt for vår del så er det viktig for oss å prestere nå mot slutten av sesongen. Ønsket er å starte neste sesong på en opptur.


Rally Trøndelag går av stabelen lørdag 30. juni og er en av NM rundens lengste løp. 120 kilometer SS og 350 kilometer transport skal bli en prøvelse både for deltakere og arrangører. Vi er påmeldt og satser videre.....

Team NESTOR gleder seg

Ingen kommentarer: