onsdag 2. mai 2007

Nå er vi pakket og klare

Etter en storservice på servicebilen er den nå klar for lang og tro tjeneste hos Team NESTOR. Servicebilen er pakket med alt av dekk og verktøy og rallybilen er skodd opp med den beste gummi og står fastspent på hengeren.

Dette var ferdig hele 5 dager før rallyet skal begynne og det er ny rekord. Det så veldig mørkt ut en stund når registerreim på servicebil skulle byttes, men vi kom oss gjennom det også.

Jeg legger ut på turen ned til Mandal på tordags morgen. Da har jeg hele dagen på meg og når jeg kommer ned skal det gjennomføres teknisk kontroll. Når alt da er ok drar vi hjem til Lars Arne for å lesse inn utstyr i nytt rallyverksted før servicebil pakkes på nytt på en fornuftig måte.

Fredag skal vi på gjennomkjøring av alle etapper for å tilpasse noter slik at vi har best mulig forutsetnign for å hente hjem gullet. Første bil starter i Mandal sentrum klokken 19.00 på fredags kveld hvor vi skal kjøre 3 etapper.

Lørdag starter klokken 8.00 med frokost sponset av den lokale bakeren før vi legger ut på dag 2 av Rally Sørland. Da skal vi kjøre resten av løpet og etter premieutdelingen på lørdag ser det ut som om vi skal feire gullet med grillings og en liten brun en :-)


Følg med for resultater her


Hilsen Team-sjefen