torsdag 31. mai 2007

La caja de cambio el diablo....

Vi er i trøbbel....

Etter en lang dag i Dyreparken begynte jeg så smått å kose meg i kjelleren til Lars Arne med å "gjøre klart" til å sette sammen girkassen. Etter noen timer dukket Lars Arne opp festkledd og pen. Han ville jo være med å hjelpe til og vips så var vi i full gang. Klokken 4.30 på søndags morgen var kassa satt sammen og vi forstod at det var på tide å køye.

Det ble ikke veldig mye søvn før det begynte å krible igjen. Nå ville jeg ut å kjøre igjen. Klokken 11 var vi i gang igjen og alt gikk på skinner lenge. Kassa spratt på plass og alt så utrolig lyst ut. Så begynte morroa... Vi skulle bare smekke inn drivakslingene og den ene fikk vi rett og slett ikke i. Vi prøvde og prøvde og det var rett og slett ikke mulig å få den inn i kassa. Vi hadde ikke sentrert opp lamellene i sperra og vi trodde strengt tatt ikke det skulle være nødvendig. Men nå har vi lært det og etter utallige timer med knot og skruing i ubekvemte posisjoner fikk vi det enedelig i sammen. Vi var litt begymret for ting virket ikke til å være helt bra med girkassa, men håpet var at olje på kassa og noen runder rundt skulle få ting til å gå seg til. Men den gang ei. Det viste seg å være kast i sekundærakslingen også. I fullt sinne forlot jeg rallybil og sørlandet....

Nå har det gått noen dager og Lars Arne har nå tatt ut girkassa igjen og den ligger nå klar for nye deler. De er på vei fra Renault Alpine og er forhåpentlig i Sverige til lørdag. Med litt flaks skal vi klare å få den sammen i løpet av onsdags kveld og torsdag formiddag. Da vil vi klare å rekke oppover til teknisk kontroll på torsdag kveld og starte gjennomkjøring på fredag.

Dette blir rett og slett i siste liten... Og da begynner jo ting å ligne på rally igjen :-)

Jeg pådro meg også en alvorlig stiv nakke i løpet av helgen og den ble i går knekket opp av en meget hyggelig og forståelsesfull kiropraktor hos Gustavsens Fysikalske. Så med litt medvind og pent vær nå i uka som kommer bør vi faktisk også være i stand til å kjøre rallybil.


Følg med videre.... Det kommer helt sikkert nye hindringer!!!!