fredag 8. juni 2007

Endelig klar for Rally igjen


Nå ha vi hatt en vanvittig økt. Girkassa ble i orden til slutt. Vi hadde vårt svare strev med å få den til å bli bra, men på 2. forsøk klokken 05.30 på torsdags morgen klarte vi å diagnostisere feilen og utbedringer ble iverksatt. Så etter 24 timer skruing kun avbrutt av 5 timer søvn var vi endelig på vei oppover til Skedsmokorset hos Bente hvor vi har vår base for helgen. Vi var fremme der klokken 00.45 natt til i dag.....

Vi har i dag vært på gjennomkjøring og laget noter for alle etappene. Dette er ett naturlig skritt i et forsøk på å forbedre prestasjonene. Da blir notene tilpasset vår kjørestil og vi kan holde høyere fart gjennom svingene. Men det krever at vi er nøye på graderingen av svingene når vi lager notene. Vi var meget godt fornøyd på 2. gangs gjennomkjøring i dag og mener vi er godt forberedt.

Nå har vi hatt ett fantastisk flott måltid som Bente ordnet til oss og det er rett og slett ikke mulig å gjøre noe mer. Vi er mette og trette og må legge oss nå. I morgen blir en spennende dag både med tanke på om bilen holder og om resultatene holder.

I morgen starter vi som bil nr 41 og har starttid klokken 10.41. Følg med på resultatlistene......

onsdag 6. juni 2007

Nå er vi på vei

Sitter på toget på vei tel Kristiansand nå. Med NSB komfort kan man kombinere både jobb og hobby. Akslingen er med og målet er at bilen skal stå ferdig i løpet av kvelden og natten. Det skal gå fint...

I går ble hjullager byttet på rallybilen og i dag ble ett punktert hjul på servicebilen lappet, så alt er i rute...


I morgen setter vi snuta oppover igjen med servicebilen og målet er teknisk kontroll på Økern før klokken 21 i morgen. Da burde vi være i bra rute for helgen.

Ellers finnes mye informasjon om løpet på http://www.ahrally.no og der finenr dere også fortløpende resultater i løpet av lørdagen. Selve løpet begynner klokken 10.00 på lørdag.

tirsdag 5. juni 2007

Det er fortsatt håp.....

I går kveld ble det en svipptur til Grums for å hente akslingen til girkassa. Nå er planen klar og det vil bli en utrolig hektisk uke.

På onsdag tar jeg toget ned til Kristiansand. Vi skrur sammen alt på onsdags kveld og torsdags natt. Drar oppover til Oslo på teknisk kontroll på torsdagen. Fredag blir det gjennomkjøring. Lørdag SKAL vi kjøre løp!!!!!


Denne gangen skal det gå og nå skal vi jammen ta de alle sammen......