fredag 16. mars 2007

Nok en utvikllingskveld er over....

Team NESTOR har nå brent mye krutt på WEB sider og ny teknologi, og kan nå fokusere 100% på Rally igjen. Vi har store oppgaver foran oss og det er spennende tider i møte. Det begynner å støve fra grusveiene og siste rapport fra kartleseren var at han hadde fått løs traktoren fra snøhaugen (han bor på sørlandet og det sier vel sitt). Støv i lungene gir rykninger i gassbenet og det er nå en drøy måned til vi skal kjøre igjen.

 

En måned i denne bransjen er jo ett hav av tid... Men uansett hvordan vi forbereder oss ender vi som regel opp med å ha altfor mange planer og ugjort jobb den siste uka. Men vi forbedrer oss fra gang til gang..... Eller???

 

Vi har ikke så mye som må gjøres med bilen før neste løp, men nytt underlag må nødvendigvis bli litt jobb med omlegging av dekker og justering av dempere. Vi skal også gjøre noen tekniske forbedringer på intercom og inboard video utstyr. Vi har inboard fra 5 av 7 etapper på Numedal og vi skal fremover sørge for å ha samtlige etapper på tape og ikke minst få koblet intercom til kamera. Hjelmen min er demontert og under overhaling så teknisk er utfordringen løst.... Gjenstår bare å gjøre det J

 

 

Har nesten ikke tid til å legge meg sånn som det kribler nå..... God natt rallyfolk

torsdag 15. mars 2007

Heisan !

Da er den første bloggen fra codriveren på lufta...Følg med for gullkorn og kommentarer både fra høyresetet i rallybilen og ellers...

Hei hei

Mekanikeren sjekker om det funker....

:-)

onsdag 14. mars 2007

I grøfta


Slik kan det gå på vinterdager J

Velkommen til vår rallydagbok

Nå har jeg nettopp oppdatert WEB’en vår og jeg ser jo at den ikke er så dynamisk som jeg ønsker. Nå gjør jeg helt motsatt og lager denne siden som vil bestå av mange korte meldinger om hva som vi holder på med, hvordan situasjonen er på skogen og hvilke planer vi har. Alt dette kan vi sende via PC eller telefon så vi skal se om vi ikke kan være litt interaktive når vi er ute i skogen.

Følg med for mer artig rallystoff.

\ Tor